Nadruk op de Oplossing van de Voertuigveiligheid.

 

De kwaliteit is Onze Cultuur! Vertrouw op ons voor Beroeps!

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certifications
Van goede kwaliteit SD kaart mobiele dvr voor verkoop
Van goede kwaliteit SD kaart mobiele dvr voor verkoop
Customers Reviews
Vanwin is zeer betrouwbare leverancier. Wij hebben meer dan 3 jaar gewerkt. Uiterste datum hielp ik reeds geschikt 2 getelegrafeerd MDVR-systeem van ander bedrijf hier en daar maar ik moet zij zeggen niet goede kwaliteit zoals uw systeem.

—— Fritz van Zuid-Afrika

U bent zeer vriendelijk en professioneel. Wij zijn gelukkig om met u voor de 125 van het SD-geheugenkaartmdvr reeksen systeem te werken.

—— Rodrigo van Bolivië

De mensen het tegensysteem ik zeer goed is zullen uw systeem in mijn land opnemen. En het is aardig om met zo hartelijke mensen te werken aangezien u.

—— Carlos van Argentinië

U bent zeer professioneel en wij beslissen opdracht te geven tot 50 reeksen8ch HDD MDVR systeem van u voltooien. Dank u zeer

—— Luis van Chili

Het SD-geheugenkaartmdvr systeem is zeer goed. Zeer gelukkig om met u en Chinees voedsel te werken zijn zeer heerlijk.

—— Sergio van de V.S.

Zeer prettige samenwerking met u 3 jaar. Wij hebben meer dan tot 600 reeksen van u opdracht gegeven, hebben zij goed gewerkt, zijn wij de partner en zullen groter worden.

—— David van het UK

Het is drie jaar voor onze samenwerking geweest. Wij houden van de HD-Monitor en aangepast Camera'ssysteem, zijn zij zeer duidelijk en stabiel.

—— Nikolas van de Oekraïne

Aardige goed werkt aardig van Nice, het Video de Mensen Tegensysteem van 3G. Ik zal meer met het mensen in tegenovergestelde richting systeem in de bus testen. Wij hebben meer dan 100 bussen

—— Marko van Kroatië

Vanwin bleek zeer goede leverancier. Beste leverancier ooit!

—— Francisco van Spanwijdte

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd
bedrijf Meeting Room Departement van buitenlandse handel Personeelsactiviteit

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Vanwin het Volgen
Jaarlijkse omzet : 3,000,000-5,000,000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

1. In 2008 Shenzhen die Vanwin Co. volgen, werd Ltd gevestigd, en produceerde Advertentiesmachines en andere verwante producten voor cliënten in China.

 

2. In 2009 veroorzaakten wij mobiele dvr van 4ch voor voertuig bij ons andere merknaam voor binnenlandse markt. Tot nu verkopen wij onze mobiele dvr van Huismerken aan Chinese cliënten slechts behalve wie onze dvr in het buitenland uitvoeren.

 

3. In onze 3g dvr zeer over de hele wereld is verwelkomd aangezien het in 2010 werd onderzocht

 

4. In 2011 openden wij ons eigen bureau in Guangxi-Provincie

 

5.  Door zeer sterke onderzoekscapaciteit en zeer hoog - kwaliteit, hadden wij het bieden in video controleprojecten over Fuzhou-escortebedrijf, de Groep van Shanxi Tianshilongtong, het Vervoergroep van Guangxi Chaoda in 2012 gewonnen.

 

6. Zelfs in 2013 hadden wij met succes video het systeemprogramma van stadsbussen in Mexico meer dan 1500 reeksen voltooid.

 

7. In 2014 deden wij de bussenprojecten van 800 reeksen van 3G MDVR van de cliënt van Mauritius, en wij hebben onze nieuwe unparalled producten videomensen in tegenovergestelde richting sinds 2014 ontwikkeld, die hoogst door cliënten wordt geprijst.

 

8. 2015 Dallen vervoert in UK en mensen die het voor luchthaven in Singapore en de aanpassing van het treintoezicht voor de overheid van China en de Groep van Hunan Zhonggong al voertuigen controle tellen per bus. Zij allen zijn gemaakt tot groot succes.

 

 Wij zullen beter en beter in de toekomst verbeteren en zullen, nieuwe producten aan de eisen van de markt onderzoeken, om aan de behoeften van alle mensen van over de hele wereld te voldoen vernieuwen.

Contactgegevens
Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Wendy Chen

Tel.: +86-13640968399

Fax: 86-755-21006112

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)